Termeni si conditii

 

Termeni si conditii contractuale intre florariaredrose.ro si clientii sai

 

I. Identificare comerciantului online


Serviciul www.florariaredrose.ro este oferit de SC VLAGETI SRL.

Date de contact :
contact@florariaredrose.ro
0749.866.638
Pasajul Revolutiei, nr. 2-4, Bacau, Jud. Bacau
CUI RO22997551

J04/5/2008

II. Despre www.florariaredrose.ro


www.florariaredrose.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.
Produsele comercializate de SC VLAGETI SRL. sunt produse noi.

 

III. Proprietatea Intelectuala


Continutul si designul www.florariaredrose.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.florariaredrose.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre ("frames" in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare ("framing techniques" in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.florariaredrose.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.florariaredrose.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.florariaredrose.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

IV. Inregistrarea ca utilizator


Site-ul www.florariaredrose.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.florariaredrose.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.florariaredrose.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.florariaredrose.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.florariaredrose.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.florariaredrose.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.florariaredrose.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.florariaredrose.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

V. Datele Personale / Politica de confidentialitate


Prin inregistrarea ca utilizator al www.florariaredrose.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea Dvs. ca utilizator al serviciului www.florariaredrose.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.florariaredrose.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.florariaredrose.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti. SC VLAGETI SRL este operator inregistrat de date cu caracter personal - numar inregistrare ANSPDCP: 0016272 din 16/08/2013

 

VI. Procedura de cumpararePentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.florariaredrose.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.florariaredrose.ro
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si daca este cazul, pretul livrarii. 
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.florariaredrose.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

VII. Cum cumpar


VII.1. Preturile


Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.florariaredrose.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 24%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata


Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata cu cardul de debit/credit, transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. SC Vlageti SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.
Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.

Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre curier.

 

VIII. COMENZI/LIVRARI

Florariaredrose.ro livreaza comenzile in jud. Bacau intr-un interval de maximum 24 ore de la confirmarea platii. Ora limita de plasare a comenzilor cu livrare in aceeasi zi este ora 16:00 de luni-sambata.

In conformitate cu planul nostru de dezvoltare, in curand vom pune la dispozitie livrari in orase din intreg teritoriul Romaniei.

Florariaredrose.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, zile libere oficial, etc.

Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari.

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0749 866 638.

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!

Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.

O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.

Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

 

IX.CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut


Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de " spam ". In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.florariaredrose.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.florariaredrose.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.florariaredrose.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.florariaredrose.ro.
www.florariaredrose.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.florariaredrose.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.florariaredrose.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Forta Majora


www.florariaredrose.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.florariaredrose.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.florariaredrose.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.florariaredrose.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.florariaredrose.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea


www.florariaredrose.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.florariaredrose.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale


www.florariaredrose.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: comenzi@florariaredrose.ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila


Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.florariaredrose.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005.

Termenii si conditiile www.florariaredrose.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC VLAGETI SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Maria Abaza, tel. 0749.866.638, email: contact@florariaredrose.ro.
 

XV. Prezentarea ofertei


SC VLAGETI SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.florariaredrose.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.florariaredrose.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.florariaredrose.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XVI. Dreptul de retur


Clientii Florariaredrose.ro au, conform legislatiei romane in vigoare, dreptul de a returna produsele achizitionate, prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare - cumparare incheiat la distanta, fara invocarea nici unui motiv.

Procedura de denuntare si retur:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabele si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot retuna, vasele cumparate individual da.
2. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa Florariaredrose.ro, Pasajul Revolutiei, nr. 2-4, Bacau, prin orice curier rapid.
3. Transportul coletului de retur va fi platit de Dumneavoastra in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.
4. In colet se vor afla toate documentele primate initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
5. Coletul trebuie trimis la sediul Florariaredrose.ro in maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.
6. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita).

XVII. Conditii de garantie


Garantia se solutioneaza la sediul SC VLAGETI SRL SRL prezentat in pagina de contact, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea SC VLAGETI SRL, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid sau mijloacele proprii de transport. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

XVIII. Alte conditii

 

XVIII.1. Disponibilitatea florilor in functie de anotimp

 

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord, iar in caz ca nu va exista un acord in acest sens, intreaga suma incasata se va rambursa catre client.

Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.

Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra/datele furnizate in contul de utilizator, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

XVIII.2. Regimul ofertelor speciale

 

Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.

Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.

Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.

 

XVIII.3. Discount 5% pentru comenzile din luna Februarie

 

Oferta este valabila pana la data de 26.02 a fiecarui an, inclusiv, strict pentru magazinul virtual si se refera la comenzile de livrat intre 01.03 si 8.03 inclusiv.

 Reducerea se aplica, in limita stocului disponibil,  la toate produsele, exceptand sectiunile de nunti si botezuri a magazinului virtual.

Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte ale florariaredrose.ro                        .

Comanda produselor se va face online, utilizand metodele de plata disponibile.

In cazul in care ati comandat un produs care nu are in stoc toate florile sau accesoriile din fotografie, va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va comunica variantele disponibile pentru inlocuire.

Pentru aceasta oferta sunt valabile toate cele de mai sus, din sectiunea “Termeni si Conditii”.