Despre noi

Cu o experienta de bransa de peste 7 ani, transformam alegerea florilor intr-o experienta placuta! Facem cu drag tot ceea ce facem, iar atuul noastru este faptul ca stim mereu ceea ce vi se potriveste. Pentru noi fiecare client este la fel de important si tocmai de aceea il tratam cu seriozitate, profesionalism si respect, il facem sa se simta special si il sfatuim in ocaziile fericite.

Cadourile noastre sunt exclusiviste si autentice si au fost selectate cu mare atentie si ne-am concentrat atentia asupra evenimentelor placute din viata, iar momentele nefericite sa le linistim, prin intermediul produselor noastre, intr-o forma moderna, inlocuindu-le cu aranjamente ce exprima veselia si puritatea, astfel ne asumam responsabilitatea sa nu realizam produse clasice pentru momentele dificile (coroane de flori).

Noi nu facem din vanzarea de flori o industrie. Trecem dincolo de granitele conservatorismului si iti oferim un serviciu unic, fara intermediari sau comisionari.

Seriozitate, calitate si respect

Ne mandrim cu faptul ca nu suntem ca celelalte magazine de specialitate si pastram mereu acelesi niveluri ale preturilor, indiferent de variatiile pietei. La noi puteti gasi flori de buget, incepand de la garoafe, pana la aranjamente de lux, configurate pentru a satisface dorintele fiecaruia. Ne mandrim cu seriozitatea serviciilor, iar fiecare comanda, indiferent de valoare, va fi onorata cu acelasi respect si devotare.

In momentul actual serviciile noastre sunt dedicate zone aferente judetului Bacau, insa dorinta de extindere ne ajuta sa oferim in curand acoperirea nationala pentru livrari.

Magazinul nostru principal, localizat ultracentral, in localitatea Bacau, Str. Pasajul Revolutiei, 2-4, va asteapta mereu cu aceeasi calitate si devotare in orice moment din viata dumneavoastra, avand un program ce acopera toate zilele saptamanii.

Nu uitati! La noi florile preferate pot deveni cel mai frumos cadou pentru cei apropiati. Va asteptam sa va convingeti de serviciile noastre.

Nu uitati sa apreciati calitatea produselor/serviciilor dupa achizitie, ajutand astfel si viitorii vizitatori in a-si forma o parere obiectiva. Pentru orice comentariu nu ezitati sa folositi numarul de contact si spatiile special destinate comentariilor.