Informatii livrare

Florariaredrose.ro livreaza comenzile in jud. Bacau intr-un interval de maximum 24 ore de la confirmarea platii. Ora limita de plasare a comenzilor cu livrare in aceeasi zi este ora 16:00 de Luni-Sambata.

Livrarea este GRATUITA pentru toate comenzile peste 70 de lei. Pentru comenzi mai mici se aplica tariful de 10 RON pe livrare.

In conformitate cu planul nostru de dezvoltare, in curand vom pune la dispozitie livrari in orase din intreg teritoriul Romaniei.

Florariaredrose.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, zile libere oficial, etc.

Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari.

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0749 866 638.

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!

Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.

O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.

Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.